Selecteer een pagina

Het idee nestelde zich vanochtend in mijn hoofd en zit dus nog helemaal in een beginstadium. Maar het is inmiddels december en een mooi moment om eens vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Waarschijnlijk kan ik genoeg bedenken voor het nieuwe jaar, maar vanochtend kwam het idee in me op om eens een meet-up met een aantal bloggers te organiseren. En omdat ik zelf in het mooie Brabant woon, lijkt het me een logische stap om dit een Brabantse bloggers meetup te noemen.

Waarom een meetup?

Het lijkt me sowieso leuk om mede-bloggers te ontmoeten, om te horen waar zij mee bezig zijn en om ze gewoon persoonlijk te leren kennen. Maar het is ook een mooie manier om inspiratie op te doen, idee├źn uit te wisselen en, wie weet, misschien wel samenwerkingen aan te gaan.

Brabantse bloggers

Nu nog op zoek naar Brabantse bloggers die mee willen doen. Want een meetup in je eentje, dat is ook een beetje raar. Maar ken ik wel zoveel Brabantse bloggers? Wel een paar, maar er zijn er vast veel meer! Dus, heb je ook zin in een Brabantse bloggers meetup, laat het me weten in de reacties of stuur me even een berichtje. Heb je zin om dit, samen met mij, te organiseren, dan hoor ik dat ook erg graag!

Mocht je niet uit Brabant komen, dan ben je nog steeds van harte welkom! Dan is het misschien wat verder reizen, maar dat wordt dan weer goed gemaakt door een hoop gezelligheid. Dat hoop ik dan tenminste. ­čÖé

Update: ik maakte alvast een evenement aan op Facebook, de datum van 31 december 2017 is een fictieve datum. Daarvoor moet toch lukken?

 

Pin It on Pinterest

Leuk bericht?