Selecteer een pagina

In 2011 maakten we voor de eerste kennis met Adam en Eva, of beter A’dam E.V.A. (Amsterdam en vele anderen). Een serie over Adam en Eva met in iedere aflevering nog een andere verhaallijn. De vele anderen dus.
We keken iedere week trouw en dat is ook niet zo vreemd. Want ik vind het echt een heerlijke serie! Maar na 8 afleveringen was het eerste seizoen afgelopen en duurde het even voordat seizoen 2 kwam. In 2014 mochten we weer genieten van een fijn seizoen en hoefden we iets minder lang te wachten op seizoen 3, het allerlaatste seizoen.

Gisteren was het zover, de allerlaatste aflevering. Een dubbele, dat dan gelukkig weer wel. Het was weer een mooi seizoen, maar wat vind ik het jammer dat deze serie is afgelopen. Ik heb ook wel een traantje gelaten. Om het mooie verhaal, maar ook om het einde van deze serie.

Wat maakt A’dam E.V.A. nou toch zo bijzonder? Het is moeilijk te omschrijven. Misschien wel omdat het zo herkenbaar is, er allerlei verhalen spelen en omdat ze in de serie laten zien dat ieder mens bijzonder is, op zijn of haar manier. Het is een echte feel-good serie, een serie waar je een warm gevoel van krijgt. En daar zijn er niet zoveel van, daarom is het helemaal jammer dat het nu echt helemaal voorbij is.

Gelukkig is er nog Uitzending Gemist en YouTube. Kan ik het soms toch nog even terug kijken. Ook als je de serie niet kent, dan is het zeker leuk om een keer te bekijken. šŸ™‚

Pin It on Pinterest

Leuk bericht?